-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleLjubav i sex

Žena priznaje: ‘Moj dečko je toliko obdaren da se bojim imati seks s njim, prestravila sam se kad sam vidjela’

PROBLEM(I) U KREVETU

Rekla je kako joj se čini da većina njenih prijatelja misli da njen problem zapravo nije problem, a za nju jest

Jedna čitateljica javila se Metrou zbog nesvakidašnjeg problema. Naime, njen dečko je prilično obdaren „dolje“ te se ona boji seksa s njim jer joj nanosi bol. Uvijek smišlja izlike kako ne bi vodili ljubav ili lažno uživa u seksu. Nadodaje kako se sa svojim dečkom jako dobro slaže te da ne želi prekinuti vezu zbog problema u krevetu.


Rekla je kako joj se čini da većina njenih prijatelja misli da njen problem zapravo nije problem, a za nju jest. Objašnjava: „Navodno bih trebala biti zahvalna što je moj dečko dolje masivan, dok se zapravo bojim seksa jer znam da će boljeti. Poznajem svog dečka godinama i njegovi prijatelji su se uvijek šalili na račun njegove veličine, ali on se tome samo smije. Iskreno govoreći, prije nego što sam izašla s njim, malo me uzbudila ideja da je dobro građen“.


Prošlog ljeta prijateljstvo se pretvorilo u vezu kada ju je sadašnji dečko pozvao na piće. Jedna stvar vodila je drugoj i završili su zajedno u krevetu te prve noći. Tada je shvatila da se ljudi nisu šalili kad su govori da je velik u predjelu hlača te je nadodala: „znam da zvuči dramatično, ali ozbiljno govorim kad kažem da sam se prilično prestravila kad sam ga vidjela razodjevenog“.


Nastavlja: Seks je bio neugodan i morala sam se pretvarati da uživam u njemu, a zapravo sam htjela da što prije završi. Pitala sam se bih li nakon toga nastavila s vezom, ali jako se dobro slažemo u svakom drugom pogledu, pa se čini šteta odreći ga se jer je previše obdaren. Smišljam gomilu izgovora da prestanem sa seksom i samo se pretvaram da uživam kad vodimo ljubav. Pitam se koliko će me dugo trpjeti“.


Stručnjaci su joj odlučili odgovoriti i pomoći joj pronaći rješenje za ovaj neobičan problem. Kažu kako je ironično je da toliko muškaraca želi imati centimetar ili dva viška, dok bi im zapravo pretjerano obdareni muškarci mogli reći da to može biti još veći problem. Kao dio problema vide u tome što je od prvog seksa, s tim dečkom, žena bila napeta i tjeskobna te ju je to spriječilo da se potpuno uzbudi. Kao rezultat toga, seks je bio još bolniji i stvoren je začarani krug.


Pronašli su i rješenje kako prekinuti taj začarani krug: „Prekinite krug tako što ćete biti iskreni sa svojim dečkom i tražiti od njega da bude svjesniji kako se osjećate dok vodi ljubav s vama. Možda će trebati usvojiti nježniji pristup i izgraditi se za energičniji seks nakon što riješite ovaj problem“.


Također, napominju kako je malo vjerojatno da širina može biti problem jer, kao što znamo, ženska su tijela dizajnirana da dopuste bebi da prođe kroz njih. Ako je duljina problem, savjetuju da isproba različite položaje kako bi pronašla onaj koji sprječava preduboku penetraciju i koristiti puno lubrikanta dok se ne počne opuštati i njeno vlastito tijelo ne preuzme kontrolu. Kažu i kako na tržištu postoje i određene seksualne igračke koje će zaustaviti potpunu penetraciju, pa bi trebala provjeriti i tu opciju.


Na kraju zaključuju: „kao i većina seksualnih poteškoća, ovo se može riješiti ako oboje igrate svoju ulogu. Nakon što se opustite i pronađete položaje koji vam odgovaraju, nastavit ćete imati sjajan seksualni život o kakvom ste sanjali“, prenosi Večernji.hr.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close