Željko Kordić imenovan za direktora Aluminija d.d. Mostar

Novi direktor Aluminija d.d. Mostar je Željko Kordić, odlučeno je na današnjoj sjednici Nadzornoga vijeća Aluminija, održanoj u Upravnoj zgradi Društva.

Kordić je imenovan nakon provedenog Zakonom predviđenog postupka, tj. nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova komisije za izbor najboljega kandidata između njih deset, koliko ih se javilo na natječaj. Novi će direktor uskoro Nadzornom vijeću na imenovanje predložiti svoj tim odnosno izvršne direktore koji će, zajedno s njim, činiti Upravu Aluminija koja će voditi mostarsku tvornicu u razdoblju od sljedeće četiri godine.

Zahvalivši se članovima NV-a Društva na ukazanom povjerenju, novoizabrani direktor ih je pozvao da se zajednički angažiraju na izvlačenju Aluminija iz krize u 2014. godini, za koju je svjestan kako će biti više nego teška i izazovna.

U nastavku sjednice, članovi Nadzornog vijeća bavili su se tekućom problematikom iz proizvodnje, pitanjima opskrbe Aluminija sirovinama i električnom energijom, kao i drugom problematikom, vezanom za redovno poslovanje, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Aluminija.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close