Visoko

Sretan rođendan Mineli Ahmić

Minela Ahmić, rođena 26. augusta 1991. godine u Visokom gdje i trenutno živi.

Student treće godine Međunarodnih i javnih odnosa na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu. U okviru obrazovanja završila Turski koledž, također u Sarajevu i uspješno maturirala 2006. godine.
Tečno govori Engleski (u srednjoj školi i na univerzitetu slušana predavanja na stranom jeziku), Turski i Španski jezik. U periodu od septembra 2006. godine do maja 2010. godine pohađala koledž u Sarajevu. Od Septembra 2010. godine, pa do danas, je redovan student na već pomenutom univerzitetu i očekivana godina diplomiranja Međunarodnih i javnih odnosa u junu 2014. godine. U okviru obrazovanja potrebno je navesti neke od predmeta koji su položeni sa ocjenom 10 (A), a to su Osnove međunarodnih odnosa, Analiza vanjske politike, Uvod u menađment, Uvod u ekonomiju, Društvena teorija, Političke nauke.
U okviru društvenih i osobnih vještina koje posjeduje treba istaći da je kreativna, spremna na timski rad, uporna i jako ambiciozna, pozitivna i odgovorna osoba. Na polju organizacionih radova istiće se kao jako sposobna osoba za sve vrste projekata i to je dokazano u istraživačkim radovima poput dokumentarnog filma ‘Korporacije’ zajedno sa radovima Max Webera u aprilu 2011. godine. Zatim sproveden je istraživački rad i analiza menađmenta i administracije u BBI banci u Sarajevu, januar 2011. godine. Također, ove godine u maju, zajedno sa kolegama sa univerziteta sprovedena je humanitarna akcija na temu ‘Od filma do osmjeha’ gdje je prikazn film na Internacionalnom univerzitetu i prodajom karata skupljena je određena suma novca i time financijski podržana siromašna porodica u Sarajevu.
5. aprila ove godine učestvuje na Političko-kulturnom simpoziju koji je održan na Internacionalnom univerzitetu u saradnji sa Ankara univerzitetom.
U okviru poznavanja rada na računaru potrebno je istaknuti da su pohađani ćasovi informatike u periodu od 2006. do 2010. godine i postignuta diploma Bosna Sema obrazovnih institucija u programu Word, Excel, Powerpoint, C++, Access.

Za više KLIKNI!

www.magazinplus.eu

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close