Zajednički nastup bh. firmi na sajmu AMBIENTA

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (Agencija za promociju izvoza BiH- BHEPA) planira organizirati kolektivni nastup bh. firmi na Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA koji će se održati u periodu 15-19.10.2014. godine.
Planirano je da bh. firme izlažu a zajedničkom štandu od 200 m2, od čega je za predstavljanje firmi i njihovih proizvoda predviđeno 180 m2, a preostali prostor je namijenjen za zajedičke potrebe izlagača i organizatora.
Vanjskotrgovinska komora snosit će dio trškova zakupa i uređenja štanda, kao i troškova promotivnih aktivnosti, dok će firme platiti učešće u zakupu prostora i uređenja u ukupnom iznosu od 54,8 eura po metru kvadratnom, plus PDV 25%.
Zainteresirane firme za izlaganje na zajedničkom štandu BiH pozvane su da se prijave najkasnije do 11. juna.
Sajam Ambieta se održava na zložbeom prosotoru zagrebačkog velesajma i okuplja značajne subjekte drvroprerađivačke industrije i industrije namještaja u Hrvatskoj i šire. Prošle godine na Ambienti je izlagalo 257 izlagača, od čega 102 iz inostranstva iz 28 zemalja, a sajam je posjetilo više od 25.000 posjetilaca.

Indikator.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close