-TopSLIDEBiHPolitikaRegion

Za vikend u Beogradu imunizacija za privrednike i zaposlene i iz BiH

Ovog vikenda će u Beogradu biti organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele zaštitu od koronavirusa, izjavio je predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa Vladom Srbije, organizovala je imunizaciju više hiljada privrednika i zaposlenih u kompanijama i nastaviće sa vakcinacijom. Kao novi korak u ovoj akciji, PKS je obezbijedila i 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

“Mi smo jedan region, naše ekonomije su tijesno povezane i samo zajedno možemo da pobijedimo ovu poštast. PKS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide naprijed”, rekao je Čadež, koji je i predsjednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.

Ona je naveo i da je procedura imunizacije privrednika iz regiona krajnje jednostavna.

“Potrebno je samo da se kompanije iz regiona jave svojim privrednim komorama koje će u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije organizovati vakcinaciju u Beogradu”, kazao je Čadež, a saopštila PKS.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close