Visoko

TKD Bosna: Upoznavanje mladih sa olimpijskom disciplinom taekwondo …

PREZENTACIJA PROJEKTA (UPOZNAVANJE MLADIH SA OLIMPIJSKOM DISCIPLINOM TAEKWONDO – PREZENTACIJA TAEKWONDOA U ODBDANIŠTIMA NA PODRUČJU GRADA VISOKO)

Izvršena je prezentacija taekwondoa kao olimpijske discipline te su prezentacije izvršene u :

– Dječija igraonica Sumejja Visoko

Dana 24.12.2021. godine, TKD DEMO tim vrtičanaca Bosna Moštre Visoko, njih devet, a u okviru projekta (Upoznavanje mladih sa olimpijskom disciplinom taekwondo – prezentacija taekwondoa u odbdaništima na području Grada Visoko) u Dječija igraonica Sumejja Visoko, održao je prezentaciju i performansu pojedinih vještina koje su pokazali naši najmlađi članovi. Pojedinci su bili odvažni pa su sami učestvovali u vježbi s našim najmlađim članovima. Prezentovana je olimpijska disciplina Tae kwon do a na kraju prezentacije podijeljene su i medalje svim prisutnim. Zahvaljujemo se osoblju Dječija igraonica Sumejja Visoko na iskazanoj dobrodošlici.

– Javna ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko

Dana 24.12.2021. godine, TKD DEMO tim vrtičanaca Bosna Moštre Visoko, njih devet, a u okviru projekta (Upoznavanje mladih sa olimpijskom disciplinom taekwondo – prezentacija taekwondoa u odbdaništima na području Grada Visoko) u Javnoj ustanovi za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko, održao je prezentaciju i performansu pojedinih vještina koje su pokazali naši najmlađi članovi. Pojedinci su bili odvažni pa su sami učestvovali u vježbi s našim najmlađim članovima. Prezentovana je olimpijska disciplina Tae kwon do a na kraju prezentacije podijeljene su i medalje svim prisutnim. Zahvaljujemo se osoblju Javnoj ustanovi za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko na iskazanoj dobrodošlici.

– Dječija igraonica Moštre

Dana 29.12.2021. godine, TKD DEMO tim vrtičanaca Bosna Moštre Visoko, njih osam, a u okviru projekta (Upoznavanje mladih sa olimpijskom disciplinom taekwondo – prezentacija taekwondoa u odbdaništima na području Grada Visoko) u Dječija igraonica Moštre Visoko, održao je prezentaciju i performansu pojedinih vještina koje su pokazali naši najmlađi članovi. Pojedinci su bili odvažni pa su sami učestvovali u vježbi s našim najmlađim članovima. Prezentovana je olimpijska disciplina Tae kwon do a na kraju prezentacije podijeljene su i medalje svim prisutnim. Zahvaljujemo se osoblju Dječija igraonica Moštre na iskazanoj dobrodošlici.Ovim navedeni projekat uspješno je završen i zahvaljujemo se osoblju obdaništa sa susretljivosti i domaćinstvu.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close