Vranac s Partizanom brusi formu pred SP

Mladi rukometni reprezentativac BiH i još uvijek član visočke Bosne Prevent Tarik Vranac formu pre SP juniora koje se igra u našoj zemlji brusi u dresu beograskog Partizana…

Nakon završetka sezone i ispadanja Bosne Prevent iz najvišeg ranga našeg rukometa, Vranac se uputio put Beograda, gdje trenira sa prvim timom srpskog vicešampiona, ali i:

“Ja trenutno igram za mladu ekipu Partizana, koja igra domaće prvenstvo za igrače do 21 godine. Sjajno se osjećam u Partizanu, predivna je atmosfera, i vidi se da je ovo ovdje velika porodica. Hvala i mom aktuelnom klubu Bosni Prevent koja me je pustila da dođem u Beograd i treniram sa ovako velikom ekipom kakva je Partizan.”- govori Vranac, te nastavlja

“Ja sam ovdje da bih se što bolje pripremio za nadolazeće Svjetsko juniorsko prvenstvo, i sigurno da će mi dobro doći nekoliko odigranih utakmica. Također i jedva čekam okupljanje reprezentacije, i da krenemo sa pripremama za SP, na kojem imamo velike ambicije.” – završava Vranac.

Obzirom da su Visočani ispali iz Premijer lige, ostaje otvoreno pitanje da li je Vranac možda i na probi u beogradskoj ekipi, na to pitanje on nije želio dati odgovor, ponovivši samo da se iz Beograda vraća uoči priprema juniroskih Zmajeva.

scsport.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close