RukometSport

Vogošćani najavili pobjedu protiv Izviđača

Kadrić je rekao da je veoma zadovoljan startom doigravanja za ptvaka BiH, koji je bitan za nastavak Lige, a ujedno i važan za motivaciju igrača u sljedećim susretima. Istakao jeda se radi o veoma bitnoj utakmici i jakom protivniku kojeg respektuje. Kako je kazao, ekipa Izviđača ima međunarodno iskustvo igranja u SEHA ligi i radi o kvalitetnoj ekipi. Ovom prilikom je Kadrić pozvao sve navijače i simpatizere RK Vogošća da dođu u što većem broju i podrže ekipu. Također je dodao da je zdravstveni bilten igrača dobar, kao i da su svi igrači spremni da daju svoj maksimum.

Igrač Ivan Divković je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo nakon pobjede u 1. kolu Lige 4.

“Što se tiče sutrašnje utakmice, svi dobro znamo o kakvom je protivniku riječ i koliki je ulog u svemu tome. Najvažnije je to što su svi zdravi i motivisani, ekipa je spremna i uigrana, ali nam je potrebna je podrška navijača. Nijanse će odlučiti pobjednika, optimista sam”, izjavio je Divković.

Tarik Međić, srednji bek RK Vogošća PH, najavio je dobru utakmicu te istakao da njegovi saigrači jedva čekaju sutrašnji susret.

“Svi igrači žele pobjedu i znaju šta ona donosi. Pozivam navijače da nas podrže i da zajedno s nama ostvare pobjedu. Atmosfera u ekipi je dobra i dat ćemo sve od sebe da donesemo titulu prvaka BiH”, kazao je Međić.

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 20,00 sati i igra se u dvorani “Amel Bečković” u Vogošći.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close