Vlada FBiH: Direktor Agencije za nadzor osiguranja Adnan Delić

Vlada Federacije BiH danas je donijela odluke o davanju prethodnih saglasnosti Nadzornom odboru „Cesta“ Mostar za razrješenje vršilaca dužnosti dosadašnjih članova Uprave ovog dioničkog društva, te za imenovanje novih članova: generalnog direktora Kristijana Milasa, izvršnog direktora za održavanje Ivana Kreze, izvršnog direktora za računovodstvo i finansije Željka Batinovića i izvršnog direktora za pravne i opće poslove Draženke Vidović.
Za direktora Agencije za nadzor osiguranja Federacije BiH danas je, nakon okončane konkursne procedure, imenovan Adnan Delića.
Izmjenom postojećeg Rješenja, Vlada FBiH je u Upravni odbor Projekta hitnog oporavka od poplava u BiH za područje FBiH imenovala Edvina Šarića.
Nadzornom odboru JP Hrvatske pošte d.o.o. Mostar je Federalna vlada danas dala saglasnost za imenovanje Luke Novokmeta za člana Uprave – izvršnog direktora za razvoj sistema i marketnig.
Za sekretara Komisije za administrativna pitanja Vlade FBiH danas je imenovana Mirsada Jahić, a za sekretara Komisije za rješavanje statusnih pitanja članova Vlade Sanela Adžović, saopćeno je iz Vlade FBiH.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close