Vjerovati ili ne? – “Islamska država” za obranu od ruskih zrakoplova koristi kondome (Video)

Navodni teroristi “Islamske države” su predstavili svoje novo oružje koje će im pomoći da izdrže ruske zračne napade. Na snimci objavljenoj na internetu se jasno vidi prostorija puna kondoma, a tijekom video uratka se čuje prepoznatljiva propagandna glazba islamističkih ekstremista.

Čini se da se genijalni teroristi nadaju da bi ti neobični predmeti zaista mogli s neba srušiti ruske borbene zrakoplove.

Nevjerojatni trominutni video prikazuje navodno “oružje” terorista koji za kondome za kontracepciju prije bacanja u zrak vežu eksploziv. Smatra se da je ovaj očajnički čin terorista snimljen negdje u sirijskoj pokrajini Idlib, javlja Daily Star.

Međutim, nekoliko komentatora kaže da bi video mogao biti parodija od strane suparničkih skupina koje se rugaju nekim od taktika “Islamske države”.

Ruska ofenziva protiv islamističkih terorističkih skupina u Siriji je u tri tjedna zračnih udara već uništila stotine ciljeva, a s nemilosrdnom preciznošću su  razorena zapovjedna mjesta, skladišta streljiva, radionice oružja i baze za obuku bombaša samoubojica.

Pogledajte video i prosudite sami: You Tube

Poštovani čitatelji, uplatom donacije, makar i simbolične, omogućit ćete da AMSI nastavi s radom!​


Altermainstreaminfo

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close