-TopSLIDEBiHPrivredaVisoko

Vispak predstavio novu Zlatnu džezvu – Sad pa sad

Bosanska kafa dobila svoju instantverziju: Vispak predstavio novu Zlatnu džezvu – Sad pa sad

Bosanska kafadobila je svoju instant verziju. Vispak Visoko lansirao je na tržište noviproizvod branda Zlatna džezva – Sad pa sad. Nova instant kafa spoj je modernogi tradicionalnog uz kombinaciju autentičnosti i praktičnosti, tj. susreta ćejfai ubrzanog načina života. Instant bosanska kafa Zlatna džezva  – Sad pa sad donosi autentičnost pravebosanske kafe kombinovane sa praktičnošću instant kafe. Takav spoj omogućavajačinu kafe koja budi svako osjetilo, pripremljenu na moderan i brz način.

«Kao neko ko jekompetentan za pravu bosansku kafu, smatrali smo prirodnim da upravo miponudimo rješenje za instant bosansku kafu. Riječ je o inovaciji i potpuno novomkonceptuprave bosanske kafenakoji smo izuzetno ponosi. Inovativan,jednostavan i brznačin pripreme tradicionalne bosanske kafeprilagođen je modernom životnom stilu, koji nam uživanje u autentičnom ukusuprave kafe čini uvijek dostupnim», kazala je Zerina Čolaković direktoricamarketinga i prodaje kompanije Vispak.

Riječ je o prvojinstant bosanskoj kafi koja je djelo domaćih stručnjaka, a na njenom kreiranjurađeno je tri godine. Postignuti je vrhunski kvalitet instant kafe, prilagođenukusu, boji i mirisu bosanske kafe. Zato Zlatna džezva  – Sad pa sad nudi nastavak tradicije ispijanjakafe ali na brz i jednostavan način, prilagođen vremenu u kojem živimo.

«Ovo nije običan proizvod i ovo nije obična kafa. Ovo je instant bosanska kafa. Kao kompanija koja već dugi niz godina jača i unaprijeđuje svoje kompetencije za pravu bosansku kafu ali i bosansku kuhinju, i ovaj put plasiramo proizvod koji u potpunosti odgovara modernom načinu života, a istovremeno u sebi nosi ono što zovemo bosanskim nasljeđem, nezamjenjivi ćejf i trenutke koje živimo i dijelimo sa drugima“, kazala je Čolaković.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close