Visoko

Visočanin Kenan Mehmedović preminuo usljed povreda zadobijenih tokom požara u tunelu Sozina

Visočanin Kenan Mehmedović, koji je teško povrijeđen 7. marta u požaru u pomoćnom tunelu Sozina, na području Crne Gore, preminuo je usljed zadobijenih povreda.

Prema informacijama koje su ranije potvrđene od portparola Osnovnog državnog tužilaštva Crne Gore Radovana Đurišića, do požara je došlo u pomoćnom tunelu tokom radova koje su izvršavali trojica radnika bosanskog preduzeća. Prema riječima tužioca, jedan od radnika (Kenan Mehmedović, op. a.), zadobio je povrede opasne po život, nakon čega je upućen u Klinički centar Podgorica, dok su njegove kolege ovaj incident prošle nepovrijeđene. Mehmedović je, prema informacijama koje smo uspjeli saznati na društvenim mrežama, preminuo tokom liječenja.

Prema saznanjima portala “Novosti”, do požara je došlo prilikom montiranja opreme za upravljanje rasvjetom i signalizacijom u tunelu Sozina, na magistralnom putu Bar – Podgorica.

Zbog požara koji je lokalizovan i ugašen, saobraćaj kroz tunel Sozina je bio u prekidu u četvrtak od 12.15 do 12.52 sati.

Novosti.rs

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close