Video: Enes Begović predstavio dva nova singla “Da mi nude Sarajevo” i “100 zora”

Enes Begović je predstavio svoja dva nova singla nazvana “Da mi nude Sarajevo” i “100 zora”.S obzirom na to da je prošlo tri godine od kako je izašao njegov album “Lijepa je”, koji je doživio veliki uspjeh, došao je trenutak da Enes svojoj vjernoj publici predstavi nešto novo. Odabrao je dvije pjesme kreativnih autora Damira Arslanagića i Amira Bjelanovića Tule.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti kvalitetan autorski rad bh. autora, a Enes Begović svojom besprijekornom interpretacijom udahnuo je dušu ovim pjesmama, te dokazao, po ko zna koji put, svoj kvalitet i vokalne sposobnosti, koje mu dugi niz godina osiguravaju zvijezdani status i drže u vrhu estradne regionalne scene.

Tekst i muziku pjesme “Da mi nude Sarajevo” potpisuje Damir Arslanagić, aranžman Damir Arslanagić i Kenan Dedić, a pjesmu “100 zora ” tekst i muzika Amir Bjelanović Tula, aranžman Amir Bjelanović Tula i Kenan Dedić. Mix i mastering urađen je u studiju Amadeus kod Marina Meštrovića.

“Fantastičan je osjećaj kada se preko naših pjesama možemo povezati sa ljudima. Moje pjesme su pjesme svih ljudi koji ih vole slušati i to je najljepša nagrada za svakog muzičara. Publika je najvažnija u cijeloj priči”, rekao je Enes Begović nakon promocije novih singlova.

www.magazinplus.eu – TV Vi-net

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close