Video: Bojan Marović dobitnik dviju nagrada, te gost na koncertu ‘Tošetova 21 pjesma za 1 život’

Dok aktualni singl “Koliko volim te ja”  uspješno osvaja srca mnogobrojne publike Bojan Marović  i dalje vrijedno radi kako bi svojoj publici pružio ono najbolje. Tako je prije nekoliko dana publiku počastio video spotom za istoimeni singl, koji je posvetio svojoj djevojci. Video spot, kao i sama pjesma priča jednu veliku ljubavnu priču, te kako to izgleda kada Bojan voli. Niti ovoga puta pjevač nije ništa prepuštao slučaju, pa je tako oko sebe okupio samo najbolju ekipu.
Bojan je puno toga pripremio za svoju vjernu publiku između ostaloga i nove koncerte, ali i nešto njemu jako posebno i važno.

Slijedeći četvrtak, 28.03. Bojan Marović u dvorani u Kraljevu primiti će dvije posebne nagrade. Jedna nagrada je za hit godine za pjesmu ‘Neka te ljubi’, dok je drugom nagradom nagrađen za najbolji strani album na području Srbije. Ove dvije nagrade samo su još jedan dokaz kako sve ono što Bojan radi, publika, ali i struka itekako prepoznaje i cijeni.

29.03. pjevač priprema koncert u Gračanici (Kosovo), dok je samo dan kasnije u subotu 30.03. u Štrbcima (Metohija).
Osim ova dva koncerta 06.04. Bojan će zapjevati u Leskovcu, a poseban koncert očekuje 09.04. Naime, tog datuma u beogradskoj Kombank Areni održati će se humanitarni koncert ‘ 21 Tošetova pjesma za 1 život’, posebnost ovog koncerta je što će se sve pjesme pjevati uživo, dok će se te večeri uz Bojana Marovića pojaviti mnoga poznata imena, među kojima će biti i gosti iznenađenja.

Uživajte gledajući i slušajući aktualni singl Bojana Marovića “Koliko volim te ja”.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close