VGT poslovnica u Visokom na novoj adresi (Video)

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula.
Uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, VGT osiguranje otvaranjem novog, modernog poslovnog prostora, nudi mogućnost bržeg i efikasnijeg obavljanja svih usluga osiguranja.
“Visoko je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti u našem gradu kao mjestu gdje je nastalo VGT osiguranje, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je ovaj prostor u Aleji. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, istakao je Fahrudin Trebo, direktor Filijale Visoko.

VGT osiguranje po tradiciji svoj uspjeh dijeli sa lokalnom zajednicom i njenim građanima kroz društveno odgovorno djelovanje. Povodom današnje svečanosti i budućih uspješnih rezultata uručena je poklon polica osiguranja od nezgode za uposlenike Profesionalne Vatrogasne jedinice Visoko.

Otvaranje novog prostora ujedno je i nastavak poslovne strategije razvoja VGT-a kao  domaćeg osiguravajućeg društva koje ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja.

VGT osiguranje  čine ured Centrale u Visokom, osam filijala (Sarajevo, Zenica, Travnik, Bihać, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Visoko) poslovnice na 80 lokacija i preko 230 zaposlenih.

Radno vrijeme poslovnice Aleja bit će od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15:30. Kontakt telefon Filijale Visoko 730 809.

Nermin Kadrić, prvi čovjek Opšte zadruge “BIOS”;

magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close