Ostali sportoviSport

U Visokom promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna i certifikata Ginisovih i svjetskih rekorda

U povodu Internacionalnog takmičenja “Taekwondo Bosna Open 2016”

U Visokom promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna i certifikata Ginisovih i svjetskih rekorda

(avaz.ba)

U povodu Internacionalnog takmičenja “Taekwondo Bosna Open 2016”,  zatim promovisanju rezultata članovi Taekwondo Kolektiva Bosna na kantonalnom i državnom prvenstvu, kao i državnih prvaka, te promociji  dobivenih certifikata za oborene Ginisove i svjetske rekorda održana je konferencija za novinare u Visokom.

Osnivač, direktor i trener Taekwondo Kolektiva Bosna Edin Kajević – Kaja najavio je Internacionalni turnir koji će se održati u sportskoj dvorani “Mladost” Visoko 26. marta 2016. u terminu od 08. do 20 sati, a potom su mu dodijeljeni certifikata za oborene Ginisove i svjetske rekorde u razbijanju kokosovih oraha u minuti laktom, te razbijanju punih limenki s pićem od pola litra, također laktom.

Na konferenciji su predstavljeni državni i kantonalni prvaci, članovi Taekwondo Kolektiva Bosna Sajra Kajević, Tajma Kajević, Ajla Lemeš, Adin Šahić, Matej Bogeljić, Hana Jahić, Emra Ramović, Emra Ramović, Patri Bogeljić, Kerim Ahmetspahić, Džana Šero, Nina Kalas, Mubina Klepo, Anesa Pulo, Kadira Ramović, Ensar Fejzić, Velid Kajević i Almin Kajević.

Autor: Redakcija – avaz.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close