Trening za frajere: 15 minuta, 3 vježbe, 300 mišića

Upotrijebi ove vježbe kako bi se brzo riješio suvišnih kilograma i istaknuo mišiće. Izvodi ove vježbe po redu, a svaku ponovi deset puta. Nakon što završiš, ponavljaj sve vježbe do isteka vremena. Kad se umoriš, smiješ uzeti kratki odmor, no potrudi se izdržati svih 15 minuta.

Duboki čučanj

Stani tako da su ti stopala u širini ramena. Čučni što niže možeš tako da guraš bokove unatrag, te saviješ koljena dok ti bedra ne budu paralelna sa tlom. Zadrži se u tom položaju nakratko, a onda polako ustani.

Judo sklek

Kreni u položaju za sklek, ali stopala postavi u širinu bokova i pomakni ih malo unaprijed tako da podigneš bokove i tijelo ti otprilike izgleda kao naopako slovo V. Spusti gornji dio tijela dok ti se brada ne približi podu, a onda spusti bokove i podigni glavu i ramena prema stropu. Nakon toga sve pokrete napravi unatrag i vrati se u početni položaj.

Trbušnjak

Lezi na leđa, izravnaj noge, a ruke postavi uz tijelo sa laktovima pod kutem od 90 stupnjeva.
Kada radiš trbušnjak, rotiraj gornji dio tijela ulijevo te približi desni lakat i lijevo koljeno(lijeva ruka neka zamahne unatrag). Spusti tijelo u početni položaj i ponovi udesno. To je jedno ponavljanje.

Izvor: Men's Health

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close