Ostali sportoviSport

TKD “Bosna”: Kaja, Anesa i Kerim dobitnici priznanja na promociji najboljih sportista ZDK u 2018. godini

Kaja,Anesa i Kerim dobitnici priznanja na promociji najboljih sportista ZDK u 2018.godini

Na Velikoj sceni BNP-a u Zenici promovirani sunajbolji seniori i seniorke, juniori i juniorke, sportski treneri i radnici,najbolji klubovi, sportske nade, te najbolji i najzaslužniji u sportu za osobesa invaliditetom u 2018. godini. Uručena su i posebna priznanja za životnodjelo u sportu. Također, bit će promovirani i zlatni prijatelji sporta, teuručena specijalna priznanja za razvoj sporta, kao i za doprinos u razvojuškolskog sporta.

Izbornajboljih sportista i ove godine upotpunio je prigodankulturno-zabavni program tokom kojeg je nastupio Omladinski hor Zenica poddirigentskim vođenjem maestra prof. Milenka Karovića, te članice Kluba ritmičkegimnastike “Pirueta” Visoko.

EdinKajević-Kaja, predsjednik i glavni trener Taekwondokolektiva “Bosna”, dobio je priznanje najuspješniji trener u 2018.godini na području ZDK.

AnesaPulo,članica Taekwondo kolektiva “Bosna”, dobitnica je priznanjanajspješnija seniorka u 2018. godini na području ZDK.

KerimAhmedspahić, član Taekwondo kolektiva“Bosna”, dobitnik je priznanja najspješniji junior u 2018. godini napodručju ZDK.

“Zahvaljujemo se “Našoj riječi” iSportskom zavezu ZDK koji su prilikom odabira najuspješnijih u sportu za 2018.godinu na području našeg Kantona objektivno razmotrili postignute rezultatenašeg Kolektiva, trenera i dvoje naših takmičara. Hvala i Sportskom zavezuOpćine Breza koji nas je kandidovao za Izbor najboljih u sportu u ZDK za 2018.,a veliko hvala i Općini Breza zanesebičnu podršku koju nam pruža. Priznanja koja smo dobili naš su motiv dabudemo još bolji i uspješniji”, saopćeno je iz Taekwondo kolektiva“Bosna”.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close