LifestyleLjubav i sex

Svaka četvrta žena prekinula je vezu zbog veličine penisa

NOVO ISTRAŽIVANJE POTVRDILO

Svaka četvrta žena prekinula je vezu zbog veličine penisa: Evo koliko je ‘dovoljno’

S obzirom na to da je prošle godine globalna analiza provedena na 15.000 falusa pokazala da je prosječna veličina penisa u erekciji 13.1 centimetar, izgleda da žene ipak preferiraju…

Novo istraživanje potvrdilo je da žene ipak preferiraju nešto veće penise i to kod muškaraca s kojima planiraju provesti samo jednu noć, dok će im za dugoročnog partnera ipak više odgovara manja veličina.

 

Znanstvenici sa Sveučilišta u Kaliforniji i Sveučilišta New Mexico su uzorku od 75 žena u rasponu od 18 do 65 godina pokazali 33 različita 3D plastičnamodela. Na pitanje koju veličinu preferiraju za dugoročnu vezu, prosječan odgovor je bio 16 centimetara, dok su za zabavu na jednu noć i prosjeku birale nešto veće: one od 16.3 centimetra.

 

S obzirom na to da je prošle godine globalna analiza provedena na 15.000 falusa pokazala da je prosječna veličina penisa u erekciji 13.1 centimetar, izgleda da žene ipak preferiraju ‘više obdarene’ muškarce u svakom slučaju.

 

Seksualna psihofiziologinja Nicole Prause sa svojim je timom znanstvenika također provela istraživanje među ženama i njihovim seksualnim iskustvima, a rezultati su pokazali da će žena ponekad prekinuti vezu ako joj veličina partnerovog penisa ne odgovara – 7 posto u slučaju da im je prevelik, a 20 posto u slučaju da im je premalen.

 

(Slobodnadalmacija.hr)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close