Susret federalne ministrice Đurić i načelnika općina Visoko i Ključ

Federalna ministrica okoliša i turizma, Branka Đurić, primila je danas u radni posjet načelnicu općine Visoko, Amru Babić, i načelnika općine Ključ, Osmana Čehajića.

Tijekom današnjeg susreta ponajviše je bilo riječi o mogućim projektima koji bi pridonijeli unaprijeđenju turizma, ali i zaštiti okoliša ovih dviju općina. Načelnici obje općine prezentirani su neke od projekata koji bi u realizaciji sa susjednim općinama svakako dali još bolje rezultate, kako u turizmu tako i u zaštiti okoliša,obzirom da i općina Visoko, kao i općina Ključ imaju mogućnost promovirati zaista interesantne turističke ponude, no, bez čistog i zdravog okoliša nemožemo ni govoriti o napredku turizma, ali i naše zdrave budućnosti.
-Samo uz unaprijeđenje ponude na destinacijama, na kojima ćemo animirati gosta da troši i maksimalno iskoristi svoj dan tijekom posjete i boravka na destinaciji, možemo očekivati porast broja turista, i njihovo duže zadržavanje na destinaciji, što će onda pridonijeti i još boljim rezultatima u turizmu. Od Federalnog ministarstva okoliša i turizma, možete očekivati punu potporu, kada je u pitanju suradnja na projektima unaprijeđenja turističke ponude,ali i zaštite našega okoliša, no svakako da sama incijativa i glavnina posla mora proisteći sa lokalne razine. Uz bolju ponudu omogućavamo i kreiranje novih radnih mjesta a sa tim svakako poboljšavamo ne samo ekonomsku situaciju te lokalne zajednice već i cijele zemlje, kazala je ministrica Đurić tijekom današnjeg susreta.

www.magazinplus.eu – Federalno ministarstvo okoliša i turizma

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close