“Suša Centar”: Konzum maxi prodavnica u Visokom

Danas je otvorena prva Konzum prodavnica u Visokom u sklopu novoizgrađenog „S“ centra, na adresi Branilaca bb. Na više od 1.000m² prodajne površine, u ponudi za kupce je bogat asortiman s više od 15.000 artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, kupcima će na raspolaganju biti i stalne akcijske pogodnosti  što će osigurati dodatnu uštedu pri kupovini. U novootvorenoj prodavnici zaposlena su 22 nova radnika.

Iz bogate ponude Konzum maxi prodavnice u Visokom izdvaja se veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma. Radno vrijeme prodavnice je radnim danima i vikendom od 8.00 do 22.00 sata.

Na dan otvorenja Konzum maxi prodavnice pripremljeni su prigodni pokloni za prve kupce, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Za kupce je organizovana nagradna igra, a  oni najsretniji će osvojiti 5 poklon kupovina od po 500 KM i 100 poklon paketa. Posebno iznenađenje priređeno je za najmlađe posjetitelje koji su uživali u igri i zabavi u Štrumpf selu.

Prodavnica u Visokom je 160. Konzumov maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini, a ujedno je osma prodavnica otvorena u proteklih mjesec dana. U planu je uskoro otvaranje još jedne Konzum prodavnice u Visokom, te prodavnica u Uskoplju i Širokom Brijegu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close