Suljagić sebično zloupotrijebio Koaliciju „Domovina“ za vlastitu političku promociju

Stranka demokratske akcije odbacuje prozirni pokušaj podmetanja Emira Suljagića da “Izetbegović zajedno sa Lagumdžijom želi poljuljati Koaliciju “Domovina”.

Da ima imalo morala, očiti politikant Suljagić se ne bi upuštao u iznošenje ovakvih izmišljotina.

On najbolje zna koliko ga je puta predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio u svom kabinetu, pružajući od samog početka projektu “Domovina” punu političku, ali i svaku drugu podršku.
Ali, ništa više ne iznenađuje od čovjeka koji se u vrlo kratkom roku od apologeta svog bivšeg lidera pretvara u medijskog strvinara koji javno pljuje na sve ono što je prethodno napisao.
Osim toga, javno pitamo Suljagića: u čije ime i s kojim pravom on svojata Koaliciju “Domovina”?

Upravo je on brutalno i sebično zloupotrijebio ovu državotvornu i patriotsku ideju kao platformu za vlastitu političku promociju tajno pripremajući za kandidaturu za bošnjačkog člana Predsjedništva.
Ako ovaj lažni i samozvani povratnički lider, varalica sa sarajevskom adresom i komforom, misli da mu još neko vjeruje, grdno se vara.
Bošnjaci, a prije svih Podrinjci i povratnici, su prozreli njegovu licemjernu igru i nikakva galama, uvrede i laži na račun drugih neće mu pomoći

www.magazinpus.eu – SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU SDA

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close