Stvari koje muškarci u krevetu rade potpuno pogrešno

Samoga sebe smatrate izvanrednim ljubavnikom i mislite da će svaka žena seks s vama pamtiti za cijeli život? Koliko god bili samouvjereni, postoji velika šansa da ste u krivu

(tportal)

Samoga sebe smatrate izvanrednim ljubavnikom i mislite da će svaka žena seks s vama pamtiti za cijeli život? Koliko god bili samouvjereni, postoji velika šansa da ste u krivu.

I dok određeni potezi u seksu neke žene bacaju u delirij, drugima to baš i nije tako drago. Zapamtite: svaka žena je različita i kada se radi o seksualnim željama, one se razlikuju od žene do žene, piše mensfitness.com. Nešto što jednu ženu uzbuđuje, drugu će dovesti do pitanja: ‘Što radiš?!’

Ako je ovo malo poljuljalo vaše samopouzdanje, evo i pet najčešćih poteza u krevetu za koje su muškarci uvjereni da pale baš kod svake žene, a zapravo ih u sekundi ohlade poput ledenog tuša.

 

Profesionalac

Pripazite da ne postanete onaj frajer koji smatra kako vas proučavanje enciklopedija, knjiga o tantričkom seksu i Kama Sutri čini iskusnim ljubavnikom. Slabo i nedovoljno znanja može biti opasna stvar, no velika količina znanja u pogrešnim rukama je još gora stvar. Kao što je poznato, teorija i praksa su dvije sasvim različite stvari. Muškarac koji je siguran da može ženi priuštiti orgazam u totalnoj je zabludi. Naravno, tijekom seksa on može doprinijeti i pomoći partnerici da doživi orgazam, no ženin orgazam nije njegova zasluga. Muškarac snažno orijentiran k cilju i fokusiran isključivo na to da zadovolji partnericu na kraju će postići jednak rezultat kao i onaj koji je orijentiran isključivo na zadovoljenje vlastitih potreba.

 

Usmjeren na jednu točku

Ah, klitoris. Mjesto velike količine zadovoljstva, ali i hram brojnih zabluda. Je li klitoralna stimulacija dobra stvar? Naravno da je. No može li se pretjerati s dobrim stvarima? Naravno da može. I dok je klitoris poput magičnog gumbića, on zasigurno nije jedina osjetljiva točka na ženinom tijelu. Niti jedan seks ne bi trebao započinjati i završavati isključio na toj točki. Ako je ideja vaše predigre ta da joj jednostavno stavite ruku među noge i krenete prema klitorisu, nemojte se čuditi ako vaša partnerica odustane od seksa. Svaka žena ima svoj tajming, željeni tempo i slijed događaja. Stoga saznajte što i kako vaša partnerica želi i nemojte se suzdržavati od istraživanja njezinog tijela.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close