Šta muškarci žele od prvog seksa

Prvi seks je delikatan u svakoj vezi jer otkriva puno detalja kako o partneru, tako i o vama. Prvog se seksa više plaše žene misleći da možda neće napraviti nešto što se od njih očekuje, pa se događa da se ne mogu opustiti.

Sveprisutna seksologinja Tracey Cox ima rješenje i za taj problem u vidu savjeta kako bi trebao izgledati prvi seks s muške strane, pojašnjavajući njihova očekivanja.

Za početak, muškarci vole aktivne žene u krevetu koje ne brinu o svom tijelu, pa ležanje ispod pokrivača ne prolazi. Malo akcije, prigušeno svjetlo kako bi partner vidio vaše obline, poslije seksa i pogled na cijelo osvijetljeno golo tijelo, to je ono što se traži.

Muškarci se nadaju da nećete krivo shvatiti ako bude “kratak” jer će to pripisati uzbuđenosti zbog seksa s novom partnericom, pa mu dajte malo podrške i pričekajte pola sata, ako išta vrijedi pokušat će ponovno, i to će biti puno bolje.

Jači spol također voli znati da radi ono što treba i kako treba, pa kad vas pogodi na mjesto koje obožavate, dajte mu to jasno do znanja, a isto tako i kad je na potpuno krivom mjestu.

Na kraju bi muškarci uvijek željeli jednu te istu stvar – oralni seks, pa ako ste vični tome, usrećite ga kako najbolje znate, vjerujte da će vam se stostruko vratiti, savjetuje Tracey Cox. Nakon seksa nemojte postavljati bedasta pitanja tipa “jesmo li mi sad kao neki par” ili nešto slično, jer odgovor obično ne znate ni vi.

Izvor: metro-portal.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close