Šta boja očiju govori o muškarcu

Šta se može očekivati od veze s muškarcem moguće je procijeniti na temelju njegove boje očiju, tvrde stručnjaci

(Metro-portal.hr)

Oči su ogledalo duše, kaže stara narodna, pa ne čudi da su se psiholozi potrudili pronaći veze između karaktera i boje očiju, kako biste već na prvi pogled mogli procijeniti muškarca koji vam prilazi.

Plave oči spadaju među češće boje, a obično se povezuju s nevinošću i mladošću. No, ima i tu podvarijanti, pa svjetloplave oči ukazuju na mirniju prirodu, manje agresivnu, no i s manjim samopoštovanjem. Tamnije plave oči krase strastvenije muškarce. Tek toliko da znate – plavooki vole plavooke.

Smeđe oči vrlo su česte, a imaju ih odaniji, pouzdaniji i nježniji muškarci, odlučni i puni samopouzdanja. Istraživanja su pokazala da većina bogatih i uspješnih ima upravo smeđe oči.

Zelene oči bitno su rjeđe od plavih ili smeđih, pa se takvi muškarci proglašavaju tajanstvenima, imaju veću energiju i libido. Vole spontanost i improvizacije, pa budite spremni na to.

Oči boje meda zovemo one koje su čas zelene, čas smeđe, ovisno o raspoloženju, a zabava i spontanost glavna su karakteristika muškaraca koji imaju ovu boju, ili bolje rečeno boje. Nestašni su i skloni avanturama, kako u krevetu tako i u svim životnim situacijama.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close