Solistički koncert Lepe Brene pred zeničkom publikom

U organizaciji renomirane agencije “Beral music” iz Tuzle, zenička publika bit će u prilici da uživa u najvećim hitovima najpopularnije folk pjevačice Lepe Brene.

Kako je organizator potvrdio za “Avazov” portal, folk diva Brena planira održati nezaboravan solistički koncert 18. decembra u zeničkoj “Areni”, a svi su optimisti da će ovo biti jedan od posjećenijih koncerata.

Podsjetimo, do sada je tuzlanska agencija u Zenici realizovala brojne uspješne muzičke koncerte poput Miligrama, Zdravka Čolića, Crvene jabuke i drugih najpopularnijih estradnih umjetnika i grupa, te su zaslužni i za humanitarni koncert Seke Aleksić.

Kako ističe vlasnik agencije “Beral music”, ova ideja traje već dvije godine, međutim smatra kako je sada došao trenutak da se realizuje. Nakon odličnog koncerta Željka Joksimovića u Tuzli, tuzlanska agencija stiže u Zenicu gdje će, kako najavljuju, publici prirediti nesvakidašnji muzički događaj.

Prvi čovjek agencije “Beral music” danas je boravio u Zenici kako bi obavio sve pravne stvari sa JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, u čijoj je nadležnosti “Arena”, tako da su ispunjeni svi uslovi za ovim koncertom o kojem će se dugo pričati.

Iako još uvijek nisu poznate zvanične cijene ulaznica kao ni datum početka prodaje, najvjerovatnije će cijene biti na nivou dosadašnjih koncerata. Ako je suditi prema popularnosti u kojoj uživa popularna Brena, bit će ovo uistinu pravi spektakl u prepunoj “Areni” koja je kapacitetom spremna ugostiti 12.000 posjetilaca.

www.magazinplus.eu – Avaz, autor: D. PAŠALIĆ

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close