-TopSLIDEKultura življenjaLifestyle

Smrt koja je šokirala BiH: Šta je 19-godišnjeg mladića natjeralo na samoubistvo? Majka optužuje komšije…

Njegova majka tvrdi da je Goran imao velike pritiske od strane komšija koji su bili protiv onoga čime se zanimao, te su konstantno pisali peticije da se psi sklone iz sela


Prnjavor je prije dva dana zadesila velika tragedija. Prerano se ugasio život Gorana Karanovića (19) iz sela Štivor koji je izvršio samoubistvo. Goran je bio mladi zaštitnik životinja, a njegova smrt izazvala je šok u čitavoj BiH.


Njegova majka Zora Karanović tvrdi da je Goran imao velike pritiske od strane pojedinih komšija koje su bile protiv onoga čime se Goran zanimao, te su konstantno pisale peticije da se psi sklone iz sela.


– Oni su zlotvori, mog su Gorana otjerali u smrt, zbog njih je moj mali anđeo digao ruku na sebe, rekla je neutješna majka, prenosi Srpskainfo, i dodala:


– On je imao 15 svojih pasa, ostali su bili sa ulice. Dešavalo se da ih se skupi i po 50, sve njih je on hranio, liječio i čuvao, bez ikakve materijale koristi, iz čiste ljubavi. Od svog novca im je kupovao lijekove i hranu.

https://scontent.ftzl2-1.fna.fbcdn.net/v/

Tragediji je predhodilo to što su bunu digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran može imati dva psa, a da će ostale odvesti. To je sve uznemirilo Gorana koji je na koncu sebi oduzeo život. Majka ga je našla obješenog u plasteniku.


Ova tragedija izazvala je brojne reakcije. Zaštitnici životinja iz cijele BiH pozvali su građane da danas u 13 sati dođu u Prnjavor i isprate Gorana na vječni počinak, ali je najavljeno okupljanje i ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close