Singlom ‘Sa tvojih usana’ Armin osvojio tursku publiku

Armin je ovih dana regiju zamijenio Turskom, gdje će održati nekoliko koncerta u sklopu manje turneje. Vrijeme između koncerata ispuniti će druženjem sa fanovima, razgledavanjem gradova i uživanjem u odličnim turskim specijalitetima. Njegov aktualni hit singl ˝Sa tvojih usana˝ iz dana u dan broji sve više pregleda na Youtube-u, a Armin ne skriva koliko je zadovoljan prvim reakcijama na pjesmu, koje su i više nego pozitivne.
27.07. Armina očekuje koncert u Ankari, općina Kećioren, gdje će publika imati prilike uživo čuti kako zvuči novi singl, kojega potpisuje autorska ekipa Antonija Šola, Dragan Brnas Fudo i Mahir Sarihodžić.
Samo dva dana kasnije, 29.07. sa svojom ekipom pjevač se seli u Istanbul gdje će na tamošnjem trgu u općini Gungoren održati još jedan koncert.

Nakon gostovanja u Turskoj, Armina očekuje još nekoliko koncerata:
07.08. Cazin, trg, BiH
08.08. Sarajevo, Skenderija, BiH
09.08. Brčko, Stadion Blatuša, BiH

Podsjetimo kako je nedavno Armin proveo nekoliko dana i na Jadranu gdje je na Velom Ratu na Dugom Otoku snimao kadrove za video spot aktualnog singla ˝Sa tvojih usana˝. Na snimanju mu se pridružila autorica teksta Antonija Šola, a kako izgleda sam video spot možete pogledati:

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close