Visoko

SDA Visoko: Jedna je zemlja, jedna je istina

JEDNA JE ZEMLJA, JEDNA JE ISTINA

Danas su kandidati SDA Visoko posjetili Buziće. Prilikom posjete s građanima su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, kao i o problemima s kojim se susreću građani ovog naselja.

Posebno je istaknuto da SDA, kao autentična politička stranka na prostoru Bosne i Hercegovine pokreće procese, a ne koči ih, stvara uslove i postiže rezultate, provodi reforme, a ne zaustavlja ih, traži rješenja a ne izgovore!

SDA je u proteklih 28. godina pokazala i dokazala da je državotvorna stranka!

Jačanje države Bosne i Hercegovine naš je primarni i trajni cilj, a izgradnja funkcionalnije i jednostavnije državne organizacije predstavlja put do njegovog ostvarenja.

SDA vidi Bosni i Hercegovinu kao modernu evropsku, demokratsku, pravnu i socijalnu državu s tri nivoa vlasti – državni, regionalni i lokalni, te nećemo dozvoliti bilo kakve nove podjele na etničkim principima!

Naš nacionalni interes je država Bosna i Hercegovina!

Lokalno na ovom kraju kandidati SDA Visoko ako Bog da kada budu izabrani zalagat će se za rješavanje i unapređenje putne infrastrukture na relaciji Dobrinje – Buzići – Poriječani – Mulići – Arnautovići – Visoko!

SNAGA NARODA!

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close