Šampion Čevljanovića: Pogledajte kako vlasnik bika Cvijetonje predstavlja svog junaka

Ivo Ilić, vlasnik bika Cvijetonja iz Ilijaša, u novoj epizodi ‘Nacionalne klase’ gledateljima predstavlja svog junaka koji teži približno 1000 kg i koji će na kraju odnijeti pobjedu ove godine u Čevljanovićima

(DEPO PORTAL/aa)

Četvrta epizoda web serijala “Nacionalna klasa”, kojeg realizuje Depo produkcija, donosi zanimljivu priču sa ovogodišnje tradicionalne narodne manifestacije u Čevljanovićima u blizini Sarajeva. Ivo Ilić, vlasnik bika Cvijetonja iz Ilijaša, u ovoj epizodi gledateljima će predstaviti svog junaka koji teži približno 1000 kg i koji će na kraju odnijeti pobjedu nad ljutim protivnikom u teškoj katagoriji.

 

Zašto su Čevljanovići bosanski “Las Vegas” i zašto najučestaliji posjetioci ovu tradiciju smatraju darom od Boga, zašto se tu okupe najveći i najsnažniji bikovi iz BiH i regije, saznajte u epizodi koja se emitira u ponedjeljak, 11. augusta, u 20h na CinemaTV, ali i na DepoTV-u gdje od 20h možete pogledati ovu emisiju kada vi to želite!

 

Emisiju su pripremili novinar i urednik serijala Jasenko Korjenić i konsultant Ado Hadžić. Producent serijala je Jasmin Duraković.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close