Safet Sušić: “Protiv Lihtenštajna će igrati kombinovani sastav”

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine počinje danas pripreme za predstojeće utakmice protiv Lihtenštajna i Kipra. Zmajevi se okupljanju u novom trening centru u Zenici, a selektor bh. reprezentacije Safet Sušić u razgovoru je za Sport.ba potvrdio kako očekuje da svi pozvani igrač do večeras stignu u kamp.

“Do sada niko nije najavio kašnjenje. Do večeras bi svi trebalo da smo na okupu”, kazao je Sušić za Sport.ba.

Sušić kaže kako je zadovoljan uslovima trening kampa u Zenici.

“Ovdje imamo sve uslove da se pripremamo. Doduše, igrači koji igraju u velikim ekipama su vjerovatno navikli na više luksuza i možda će im ovo izgledati skromno. Međutim, imamo odličan teren za trening, a to mi je u ovom trenutku ipak najvažnije”.

Selektor Zmajeva je najavio kako će u prijateljskoj utakmici protiv Lihtenštajna na teren izvesti kombinovan sastav, ali je naglasio da će igrati i najveće zvijezde Zmajeva, kako bi publika na Tušnju mogla na djelu vidjeti sve igrače.

“Da, protiv Lihtenštajna će igrati jedan kombinovani sastav. Biće pun stadion i ne mogu uskratiti našim navijačima da na djelu ne vide Džeku, Pjanića i Begovića, koji će odigrati po jedno poluvrijeme”, dodao je Sušić.

(Sport)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close