Rochester Institute of Technology Croatia: Stipendije – osigurali fond od 350.000 eura!

Budi dio prestižnog američkog sveučilišta

Požuri i prijavi se za vrijednu stipendiju – osigurali smo fond od 350.000 eura!

Želiš biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta?

Jedini američki koledž na ovim prostorima, RIT Croatia raspisao je natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi 350.000 eura. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016. Interes je velik – požuri i prijavi se odmah! pogledaj VIDEO

Rochester Institute of Technology – prestižno i jedno od najvećih privatnih sveučilišta u SAD-u

RIT, iz države New York, je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18.600 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – posjetite www.rit.edu. U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno gotovo 20 godina i to kroz RIT Croatia koji ima kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku:  Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). 

Vrhunski programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma,  program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti  studiranja na RIT Croatia. Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalizirana birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.

Fond stipendija iznosi 350.000 eura! Požuri i prijavi se odmah!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% – 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Evo što o stipendijama kaže naš diplomant Josip Šuta: „Proces za ostvarivanje prava na financijsku potporu bio je brz i jednostavan. Ispunio sam obrazac za prijavu, napisao motivacijski esej i predočio svjedodžbe iz srednje škole. Slijedio je ugodan motivacijski razgovor s osobljem studija. Na moje veliko zadovoljstvo, zadovoljio sam sve uvjete i dobio financijsku potporu. Nedugo nakon toga ostvario sam pravo i na dodatna financijska sredstva, što mi je značajno olakšalo financiranje studija.”

VAŽNO!!

Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2016. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.
Prijavi se do 15.12.2015. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: [email protected] – tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE

 

Autor: Redakcija – avaz.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close