-TopSLIDEOstali sportoviSportVisoko

Rekreativci Teniske lige Visoko uspješni na turnitu ” Makarska cup 2024”

Proteklog vikenda je na terenima “Teniskog centra Makarska” održan turnir iz serije HUT 1500 pod nazivom ” Makarska cup 2024”.

Na turniru je učešće uzeo veliki broj rekreativaca, a boje našeg grada je branio veliki broj takmičara ispred “Teniske lige Visoko” o kojoj smo ranije već pisali.
Učešće su uzeli: Emir Bešlagić, Samir Aščalić, Edin Šabanović, Mustafa Mušinbegović, Slobodan Kokoruš, Amer Agić, Emin Šahinović, Amir Ćelebić, Džemal Hadžimehanović, Nihad Ugarak te Meldina Ugarak, praćeni uz podršku Armina Torlakovića i Mahira Bešlića.

Uz dobro druženje došli su i sportski uspjesi od kojih posebno ističemo osvojeno prvo mjesto u kategoriji “Gospoda 55+” koje je ove godine pripalo Emiru Bešlagiću koji je još jednom pokazao zašto je najuspješniji teniski veteran našeg grada.
Zapažen rezultat je ostvario i Emir Vračo koji je u kategoriji “Gospoda 45+” osvoji drugo mjesto iako je bio nadomak još jednog zlata za naš grad.

Na ovaj način su rekreativci Teniske lige Visoko još jednom uspješno i pozitivno predstavili naš grad na međunarodnom turniru što je samo jedan od ciljeva ove skupine teniskih rekreativaca. Ovim putem čestitamo pobjednicima i učesnicima uz želje da nastave predstavljati sebe, ali i grad Visoko u što boljem svijetlu.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close