Prvi u Evropi: U Sarajevu predstavljen Apple Mac Pro

Kompanija Macline d.o.o. i njena Apple poslovnica Mekline pripremili su sinoć jedinstven događaj u Bosni i Hercegovini. Naime, riječ je o već dugo očekivanoj i najavljenoj mašini vrhunskog kvaliteta, Apple Mac Pro,

Naime, novi Apple proizvod Mac Pro je po prvi put na evropskom tlu u Apple prodavnicama i to u Sarajevu.

Mac Pro je računar inovativnog dizajna i funkcija koji svojim specifikacijama zadovoljava i najzahtjevnije potrebe svakog korisnika.

Apple Mac Pro je desktop računar, redizajniran iznutra i spolja. Projektovan oko grafičke radne stanice sa dual GPUs, PCIe – flash memorija, visokih performansi Thunderbolt 2 I/O, nove generacije Xeon procesora, ultra brze memorija, podrška za 4K video, novi Mac Pro pruža najsavremenije performanse. Namijenjen je prvenstveno profesionalcima, odnosno produkcijskim kućama, muzičkim studijima itd.

Očekivana cijena osnovnog modela je 3.000 eura, a zavisno od dogradnje ona može biti i znatno veća.

“Ovim putem pozivamo sve naše saradnike, partnere te cijenjene kupce, da nam se pridruže i sami se uvjere u čari i napredak Apple tehnologije. Tu smo od 8 do 19h. Dođite i slobodno ponesite svoj materijal pa ćemo instalirati. Svo radno okruženje je već pripremljeno za Vas da istestirate rad na računarima”, poručuju iz kompanije Macline, dodajući da za sve one koji nisu stigli doći sinoć, ista postavka za testiranje će trajati čitavu sedmicu.

ekapija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close