Proizvodi Prominvest Stupčanice na italijanskom tržištu

Nedavno je kompaniju Prominvest Stupčanica Olovo posjetio direktor kompanije D’Collegno iz Italije Montesi, koji je ujedno i predsjednik Udruženja italijanskih prerađivača drveta UNITAL.

Sastanku u Olovu prisustvovao je i Avdo Rapa, potpredsjednik Privredne/Gospodarske komore FBiH, sa suradnicima, a u cilju davanja podrške domaćoj kompaniji koja se izborila za izvoz na tržište Evropske unije.

Enver Bećirević, direktor kompanije Prominvest, rekao je da je izostala podrška svih struktura i nivoa vlasti i da su kompanije osuđene same da se bore za prestiž na inotržištu.
Gost iz Italije, direktor Montesi je ukazao na probleme koje dobro poznaje u našoj zemlji i koji opterećuju izvoznike, ali i izrazio uvjerenje da se zajedničkim snagama može doći do rezultata koji će biti od koristi kako kompaniji tako i užoj i široj društvenoj zajednici i većoj suradnji u regiji. Proizvodi kompanije Prominvest Stupčanica su kvalitetni i konkurentni cijenama, isporuka je tačna i zato je i došlo do potpisivanja ugovora o isporuci proizvoda u Italiju.

indikator

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close