Program Nivea BH Fashion Week-a Tuzla

Modni happening Nivea BH Fashion Week Tuzla na dane 21.12. i 22.12.2012. godine predstavit će revije sa predlozima stylinga za novogodišnju noć i zimske radosti.

Nagradna igra za posjetioce New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla 22.12.2012. godine u 19:00h.

Decembar je poseban mjesec kada je u pitanju kupovina. Iako mnogi baš u ovom mjesecu ostaju bez zadnjeg novčića radi novogodišnjeg shoppinga, nekako se ipak u zraku osjeća pozitivna energija, radost i veselje. Kako biste svom partneru poklonili lijep poklon za predstojeće praznike, posjetite Nivea BH Fashion Week Tuzla i izaberite idealan poklon, kako za sebe, prijateljicu, tako i svojim partnerima.

U okviru „Nivea BH Fashion Week Tuzla” prvo večer održat će se modne revije na sceni Narodnog pozorišta Tuzla 21.12.2012. s početkom u 20:00h, a svoje autorske kolekcije predstavit će brojni modni dizajneri Velida Skaka, Senada Brković, Marina Kosorić, dizajnerica nakita Lejla Saletović, te renomirane domaće modne kuće među kojima ističemo Carmen Line, Nerzz Bešlagić, A la Mode, Kula i jedini bosanskohercegovački proizvođač obuće Baja Shoes.

Drugo večer, 22.12.2012 godine posjetitelje Mercator centra Tuzla očekuje novi spektakl New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla s početkom u 19:00h. Modna agencija Abc Models i Mercator BH su ovoga puta pripremili interesantne novine: revija frizura i face art performans (oslikavanje na licu) koju će izvesti učenici Mješovite srednje škole Tuzla smjer kozmetičari i frizeri; modno fotografisanje
– Making of Fashion show, u pauzama između revijalnog programa kada će se predstaviti brendovi Almaras, Astra, Carpisa, Le Scarpe, Brandbox, Sport Vision, Intersport i Modiana, posjetitelje će uveseljavati polaznici Pozorišta mladih Tuzla (promocija škole plesa, pjevanja, baletnog i dramskog studija), modni performansi
– modeli u izlozima, a za najmlađe posjetioce New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla 22.12.2012. godine u 19:00h fotografisanje s Djeda Mrazom i najljepšim BH mrazicama nakon modne revije.

Nagradna igra za posjetioce New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla 22.12.2012. godine u 19:00h:

Konkurs za najbolju amatersku fotografiju (posjetioci će svojim digitalnim i mobilnim aparatima fotkati modne revije, sve ono što se događa na sceni, slikati kolekcije koje se njima najviše dopadaju, zabilježiti modno događanje, najinteresantnije fotografije aplodovati na FB profil agencije Abc Models. Fotka sa najviše lajkova pobjeđuje i osvaja vrijednu nagradu – poklon sat Zlatarne Celje!

Mercator priprema još zanimljivih događaja za praznike koji su pred nama, uz posebna iznenađenja i tradicionalne novogodišnje akcije. Svakako ne zaboravite uzeti svoj primjerak Mercator kataloga za decembar i iskoristiti poklon bonove iz ponude Mercator Centra.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close