Pročitajte kakav je vaš erotski astro-portret

Erotski portreti koje vam predstavljamo rasvjetljavaju samu esenciju svakog od 12 znakova Zodijaka. Ta esencija se u realnim životnim okolnostima nikada ne ostvaruje u potpunosti jer je modifikuju vrijeme i društvo, kućno vaspitanje, kao i razne druge okolnosti čijeg uticaja nismo uvijek svjesni

(Blic)

Ipak, raspored zvijezda u trenutku rođenja duboko određuje naše seksualno i emotivno biće. Ta bit zauvijek živi negdje duboko u nama i rezonira u svim životnim dobima i relacijama. Ona može da mijenja oblike nabolje i nagore, ali samo u određenoj amplitudi. Mnogo toga, srećom, može da se popravi i razvije radom na sebi, ali bazični kvalitet našeg doživljaja erotike, seksa i ljubavi ostaje zauvijek baš ovakav kakvim vam ga predstavljamo.

OVAN

Žena: Ovnovi lakše komuniciraju riječima nego osjećanjima. Svoje kulturno držanje prenose u spavaću sobu iako joj romantično okruženje nikada neće donijeti potpuno zadovoljstvo. Na nesvjesnom nivou žudi za grubim seksom, ali privlači delikatne muškarce koji je nikada neće do kraja usrećiti.

Savjet: Radite na spontanosti

Muškarac: Muškarac Ovan je vojnik u ljubavi. Živi da bi osvajao, ne da bi volio. Najbolje se osjeća pored nesigurnih žena. Uživa da oslobađa partnerku kompleksa.

Savjet: Budite vijerni ženi s kojom živite.

BIK

Žena: Za ženu Bika seks je kao gozba: traje dugo, uživa se natenane u svakoj fazi, uzbuđenje traje po nekoliko dana. Ona bira kome će otkriti bezdan svojih strasti, prema ostalima je hladna, čak surova.

Savjet: Budite manje oholi.

Muškarac: Muškarac Bik čvrsto vjeruje u sopstveno muško dostojanstvo. Ne dokazuje se dominantnošću, moći ili agresijom. Rijetko se zaljubljuje, ali u svakom kontaktu daje maksimum. Nikad iza sebe ne ostavlja unesrećenu ženu.

Savjet: Ostanite takvi.

BLIZANCI

Žena: Neutoljiva glad za potvrdom ženstvenosti tjera ženu Blizanca da stalno mijenja partnere, a očajnička potraga za srećom može da je uništi. Ako pronađe svoj ideal, biće srećna.

Savjet: Jačajte samopouzdanje.

Muškarac: Muškarac Blizanac u seksu lako i brzo postiže zadovoljstvo, dok mu je seks u kom granice razuma nestaju stran. Nije sklon prevarama, posvećen je kući i dobar je domaćin.

Savjet: Odreknite se iluzija.

RAK

Žena: Erogene zone su joj grudi, donji dio leđa i potiljak. Muškarce tretira kao objekte, u krevetu je agresivna, lako se uzbuđuje i voli da vodi.

Savjet: Odreknite se perfekcionizma, bićete mnogo srećniji.

Muškarac: Muškarac Rak smatra da žena mora da zasluži njegovu pažnju. Kod partnerke izaziva osjećaj nemoći tako što joj stavlja do znanja da nikada neće moći da ga osvoji do kraja.

Savjet: Ne budite tako arogantni.

LAV

Žena: Ključ njene individualnosti je u disproporciji između seksualnosti koju osjeća i seksualnosti koju ispoljava: prva je nerazvijena i slaba, druga agresivna. Muška pažnja godi njenoj sujeti, a igra zavođenja je zabavlja, mada ona ne shvata njen pravi smisao. Žena Lav ne osjeća strastvenu želju, ali voli seks i lako postiže zadovoljstvo.

Savjet: Oživite kontakt sa tijelom.

Muškarac: Potreba za spoljnom afirmacijom glavna je odlika muškarca Lava. Voli da osvoji što veći broj partnerki, da doživi što više orgazama, da to priredi i ženi. Cilj mu je potvrda fizičkog dostojanstva.

Savjet: Savladajte sujetu.

DJEVICA

Žena: Žena Djevica pripada samo jednom muškarcu i sposobna je da u sebi pomiri uloge ljubavnice, majke i domaćice. Seks obožava, a emocije joj nisu u suprotnosti s razumom. Prevaru ne razumije i osuđuje.

Savjet: Ne treba vam savjet, savršeni ste.

Muškarac: Muškarac Djevica u ranoj mladosti sklon je platonskoj ljubavi i tek oko 40. otkriva raskoš seksualnih epifanija.

Savjet: Ne žalite za izgubljenim vremenom.

VAGA

Žena: Žena Vaga žrtva je kontradiktornih sila. Kao izrazito čulna, snažno uživa u tjelesnim strastima, ali je razum sputava da se do kraja prepusti. Njen superego ne odobrava toliki hedonizam. Stidljiva je.

Savjet: Opustite se!

Muškarac: Niko kao muškarac Vaga nema tako ogromne seksualne potencijale, a tako male realne šanse da ih ostvari.

Savjet: Više poštujte žene.

ŠKORPIJA

Žena: Uvijek vijerna sebi, nezavisna od etičkih i društvenih normi, lako zadovoljava svoje seksualne apetite. Seks za nju ima status kulta. Ona je erotski virtuoz.

Savjet: I da ima savjeta, ne bi ga poslušala.

Muškarac: Snažnog seksualnog temperamenta, muškarac Škorpion se ne plaši impotencije, ali se plaši dominantnih žena.

Savjet: Jačajte samopouzdanje.

STRIJELAC

Žena: Žene Strijelčevi pune su životne radosti. Vladaju velikim seksualnim moćima i bujnom erotskom fantazijom. Vijerne su, mada zbog komunikativnosti i radoznalosti mogu postati žrtvom iskušenja. Seks je za njih spektakl, a vole ga koliko i Škorpije.

Savjet: Birajte sebi ravnog.

Muškarac: Hedonista po prirodi, obožava dobru hranu, muziku, društvo. Najviše od svega voli žene. Kao ljubavnik je najbolji na svijetu, kao muž – najgori. U krevetu je nezasit.

Savjet: Pazite na tuđa osjećanja.

JARAC

Žena: Žene Jarčevi ne umiju da odvoje seks od ljubavi i spavaju samo s muškarcima u koje su zaljubljene. U seksu dostižu nivoe uživanja koje većina ljudi ne može da zamisli.

Savjet: Naučite da upravljate osjećanjima.

Muškarac: Jarac najviše u životu cijeni tjelesna zadovoljstva. Kad se emotivno veže za neku ženu, druge ne postoje.

Savjet: Živite u skladu sa sobom.

VODOLIJA

Žena: Žena Vodolija seks u braku doživljava kao ritual neodvojiv od noći i spavaće sobe. Od nje nećete dobiti seks na podu, u liftu ili u kadi. Ona se umije, obuče, namiriše i legne u krevet u kom treba da je čeka muž.

Savjet: Budite prijemčiviji za eksperimente.

Muškarac: Smatra seks mladalačkom greškom, koja se prevazilazi odrastanjem. Smisao nalazi u radu, brizi o kući, djeci, sigurnosti… Nije čudo da kraj sebe ima nezadovoljnu ženu.

Savjet: Otvorite oči! Živnite!

RIBE

Žena: Žene Ribe dijele se na dva tipa: prvi karakteriše blag temperament i sposobnost građenja stabilnih, srećnih, dugovečnih veza; drugi tip privlače strastveni i neobični muškarci. Međutim, strah ih sputava da se upuste.

Savjet: Pobijedite inhibicije.

Muškarac: Muškarci Ribe pružaju ljubavnicama trenutke nezaboravnog sladostrašća. Žene ih obožavaju i ne zaboravljaju, ali su oni u dubini duše usamljeni. To je tako zato što su jako introvertni.

Savjet: Pustite druge da vam priđu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close