Princ na bijelom konju ili samo konj?

Znakovi da on nije onaj pravi

Ljubav je slijepa, pa je tako vrlo lako moguće da zbog zaljubljenosti ne vidimo da smo u vezi sa potpuno krivim muškarcem. Na nekim se stvarima da poraditi, ali postoje i one koje na žalost upućuju na to da si umjesto princa na bijelom konju pronašla samo konja. Evo nekih znakova:

Nema komunikacije

Seksualna privlačnost je super stvar, ali s vremenom će postati sasvim očito je li vaša veza više od toga. Ako nemate o čemu razgovarati, teško ćete izdržati na duge staze – nema te seksualne privlačnosti koja može nadomjestiti dobar razgovor, ma koliko se čudno to činilo.

Hodaš po jajima

S njim si sasvim drugačija osoba nego što si sa svojim frendicama? Jasno je da ćemo na početku veze biti malo opreznije i sakriti neke svoje mane, ali ako to radiš i nakon par godina veze, nešto nije u redu, prenosi index. Ako je on tvoja srodna duša, mora te prihvatiti onakvu kakva jesi, a ako misliš da to ne bi učinio, možda nije pravi izbor.

Ne možete pričati o važnim stvarima

Kamo ide vaša veza, koji su planovi za budućnost, što želite od života – razgovori koji dobrim parovima dolaze sasvim prirodno neće ići lako ako niste jedno za drugo. Podsvjesno već vjerojatno znate da si ne pašete, pa je teško pričati o ozbiljnim stvarima. U svakom slučaju, nedostatak komunikacije o ozbiljnim stvarima čini vas neozbiljnim parom.

Laže ti

Muškarac koji laže nikada nije dobar partner, jer će mu sitne laži preći u naviku, a s vremenom će postati sve veće. Ako ti ne može reći istinu, znači da nije svoj kada je s tobom, a to nikako nije dobro za vezu.

Nema povjerenja

Možda ti ne vjeruješ njemu, možda on ne vjeruje tebi, ali kako god bilo, bez povjerenja nema ni ljubavi. Sumnja može uništiti i onu najbolju vezu, a ako stalno moraš razmišljati je li ti opet rekao nešto što nije istina, nisi pronašla pravog muškarca za sebe, koliko god ti se činilo da jesi.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close