Prijavite se: Microsoft raspisuje konkurs za kreiranje aplikacija

Kompanija Microsoft je 28. augusta u okviru svog AppStar takmičenja raspisala konkurs za sve koji žele da kreiraju aplikacije za Windows Phone 8.1 i Windows 8.1, nadograde ih ili im dodaju funkcije i tako osvoje prestižni AppStar trofej, javlja B92.Takmičenje traje godinu dana, a nagrade se u svakoj od zemalja učesnica dodjeljuju na mjesečnom i kvartalnom nivou. Autor ili autorka najbolje aplikacije dobiće Nokia Lumia 1320 smart telefon, kao i mogućnost promocije svog rada.

U svakoj rundi, posebni poeni biće dodijeljeni aplikacijama u odabranim kategorijama. U prvoj rundi, to su kategorije Shopping i Games. Univerzalne aplikacije dobijaju dodatne poene.

U Microsoft Appstar takmičenju mogu da učestvuju developeri, studenti i startapi iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Estonije, Jermenije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Malte, Srbije i Slovenije.

Takmičenje će uskoro biti prošireno i na druge zemlje, a dodatne informacije su dostupne na zvaničnoj Facebook strani takmičenja.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close