BiHPrivreda

Prevent Grupacija kroz program “Moja praksa” nudi studentima mogućnost sticanja praktičnih iskustava

Pri kraju ste studija? Potrebno vam je radno iskustvo?

Želite da se okušate u poslu i učite od iskusnih mentora?

Prevent Grupacija nudi mogućnost sticanja praktičnih iskustava uz stručnu podršku mentora te rad u okruženju koje će Vam dati priliku da razvijete stečena teoretska znanja na stvarnim primjerima iz prakse velike međunarodne kompanije.

Program je namijenjen prvenstveno studentima ekonomije, mašinstva ili saobraćaja, koji imaju interes za radom u području prodaje, nabave (nabavka repromaterijala, otprema i prodaja gotovih proizvoda) projekt i produkt menadžmenta (osnove upravljanja projektima i razvoj u proizvodnji namještaja), mjerenja i upravljanja mjernom opremom , te je odlična ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva koje će vam pomoći da iskoristite svoj potencijal i profesionalno se usavršite.

Imate li dinamičnu i proaktivnu osobnost te veliku želju za učenjem i usavršavanjem, idealan ste kandidat. Ovo je jedinstvena prilika da savladate vještine kao što su: sposobnost rješavanja problema, prezentacijske i komunikacijske vještine.

OD VAS OČEKUJEMO:

izraženu motivaciju za sticanje novih znanja i vještina
kreativan pristup
dinamičnost i proaktivnost
želju za uspjehom

ŠTA NUDIMO:

Navedena praksa studentima pruža mogućnost da tokom šest sedmica (juli-avgust) stiču iskustvo radeći na konkretnim projektima s mentorom.
Svi studenti koji uđu u program dobivaju potvrdu da su završili praksu i ulaze u bazu za moguće zaposlenike Preventa.
Studentima koji budu pohađali praksu bit će obezbijeđen džeparac za hranu i prevoz
Tokom programa studentske prakse bićete u mogućnosti steći prestižna znanja iz slijedećih segmenata:

Razvoj proizvoda od osmišljavanja do same implementacije
Customer care
Upravljanje CRM strategijama
SCM.

Program studentskih praksi će biti organizovan u skladu sa vašim preferencijama u vremenskom periodu koji vama odgovara i na lokaciji koja vama odgovara u Visokom, Bugojnu, Goraždu, Ključu ili Žepču.

Pozivamo vas da CV i motivacijsko pismo dostavite putem maila [email protected]sa naznakom “Aplikacija za Moju praksu”. Sve detalje o studentskoj praksi možete dobiti pozivom na broj 032/942-105 ili gore navedenu mail adresu.

Konkurs ostaje otvoren deset (15) dana od dana objavljivanja (do 15.06.2019.)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close