Potvrđeno: Rukometni Zmajevi 2. januara dolaze u Mostar

Gost Sportskog saveza Grada Mostara nedavno je bio direktor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirza Muzurović. Načelno je tada dogovoren dolazak rukometnih Zmajeva u grad na Neretvi na pripreme pred Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali je tek jučer preciziran datum od kojeg će najbolji bh. rukometaši boraviti u Mostaru.

Izabranici Dragana Markovića u Mostaru će boraviti od drugog do devetog januara naredne godine. Ovaj termin će biti potvrđen najkasnije do desetog novembra ove godine nakon konsultacija sa selektorom Markovićem.

“Reprezentacija BiH bi najvjerojatnije u Mostaru boravila od 2. do 9. januara 2015. godine. Konačnu potvrdu termina boravka u Mostaru će biti saopštena najkasnije do 10. novembra ove godine nakon usuglašavanja plana priprema sa selektorom reprezentacije Draganom Markovićem”, navedeno je u pismu koje je u Sportski savez Mostara došlo iz Rukometnog saveza BiH.

“Uvjereni smo da će Mostar biti izvrstan domaćin najboljim bosanskohercegovačkim rukometašima u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu – Katar 2015. godine” navodi se dalje u pomenutom pismu.

klix.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close