BiHPolitika

Policajci Adis Šehović ubijen, Davor Vujnović teško ranjen

Jutros oko 5 sati u sarajevskom naselju Alipašino Polje C faza došlo je do pucnjave u kojoj je smrtno stradao policajac, dok je drugi teško povrijeđen i ljekari mu se bore za život.

Prema nezvaničnim informacijama život je na radnom zadatku izgubio dugogodišnji, iskusni policajac Adis Šehović (na fotografiji lijevo), a teško povrijeđen je policajac je Davor Vujnović (na fotografiji desno).

Iako na moment ranjeni policajac tokom operacije nije davao znake života, ljekari su ga reanimirali. Operacija je završena, on je u komi i sve prognoze vezane za njegovo zdravstveno stanje su neizvjesne.

U međuvremenu su se pojavile špekulacije da je policajac podlegao, ali se ispostavilo da to nije tačno.

Kako saznaje Hayat.ba,razbojnici su pokušali ukrasti Golf 6 bijele boje i u tom trenutku je naišla patrola Policijske stanice Novi Grad na koju su razbojnici otvorili vatru.

Nezvanično saznajemo da su grupe automafijaša pokušale izvršiti krađe na području Centra ali su spriječeni u tome pa su pobjegli prema Republici Srpskoj, dok su drugi ostali u naselju Alipašino Polju gdje su otvorili vatru na policiju.

(Hayat/Foto: Hayat)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close