Ostali sportoviSportVideo

Podcast s Tomom: Elvedina Muzaferija, kraljica brzine koja je osvojila prvu ski medalju za BiH!

Uzbudljiva avantura vas očekuje u najnovijoj epizodi Podcasta s Tomom. Ovoga puta, pridružite nam se na zimskom putovanju s kraljicom brzine, gdje će naša izvanredna gošća biti niko drugi do slavna skijašica Elvedina Muzaferija.

Ova epizoda će vas inspirisati da sanjarite o snijegu koji škripi pod vašim nogama, o planinskim stazama i vjetru koji vam šiba lice dok jurite niz padinu, ali i o postavljanju ciljeva i prevazilaženju prepreka.

Elvedina Muzaferija, zaljubljenica u brzinu i prva osoba koja je Bosni i Hercegovini donijela medalju u skijanju, ispričat će nam čudesnu priču o hrabrosti, upornosti i strast.

Saznat ćemo trikove – kako pobijediti strah, zašto je staza Crans-Montana tako važna za našu domovinu, koji su problem u skijanju, te kakvi su skijaši i skijašice, ali i njihovi treneri jedni prema drugima.

Muzaferija će domaćinu Tomi otkriti i kako BiH ima plan da 2026. apliciramo sa stazama, za ženski svjetski kup, a doznat ćete i koja je sportska velesila svoju prvu medalju u zimskim sportovima osvojila na Bjelašnici, 1984. godine.

Spremni ste za uzbudljivo putovanje? Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim našim epizodama i gostima. Hvala vam što ste dio naše zajednice i što nas podržavate u ovoj uzbudljivoj avanturi!

Radiosarajevo.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close