LifestyleLjubav i sex

Pet sigurnih znakova da ste pronašli pravu ljubav

Prava ljubav, iskrena osjećanja, sigurnost i povjerenje u voljenu osobu stvari su koje nas čine sretnima. Nekima je trebalo dugo da sve to pronađu, neki sve ovo imaju od najranijih dana, a neki su još u potrazi.

Ukoliko se nalazite na početku veze ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu pročitajte pet znakova koji otkrivaju da je riječ o onom pravom.

1. Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim partnerom može otkriti puno. Ako vam ona ulijeva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. No, ako je jasno možete zamisliti i pritom osjećate nevjerojatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje riječ je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili čak običnu večeru sljedećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas sretnijima to je vaša ljubav jača.

2. Geste

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lijepim gestama koje govore puno više. Kada ste spremni svoje želje stavite na drugo mjesto, a sve kako bi slobodno vrijeme proveli s novim partnerom riječ je o pravoj ljubavi. Isto vrijedi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osjećate potrebu za takvim spontanim činom znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

3. Misli

I dok na riječi i djela možemo uticati, misli su nešto sasvim drugačije. Upravo su one najbolji pokazatelj jeste li pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku ili zadnja na kraju dana ili čak ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga svako toliko sjetite, znajte da je riječ o onom pravom.

4. Sličnosti i različitost

Zajednički ciljevi i pogledi na svijet vrlo su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život. No, i suprotnosti su itekako važne. Ako ste vi i vaš partner različitih karaktera koji zajedno tvore jednu savršenu osobu riječ je o nečemu puno dubljem i moćnijem, piše portal Zadovoljna.

5. Seks

Strast i žudnja koju osjećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati vječno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvaliteti samog čina. Nježnost, poljupci i snažni osjećaji koji vas tjeraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo riječima ili dodirima znak su da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

Autor: Mi. K.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close