-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleShowbiz

Pet najbogatijih žena fudbalera

ZVIJEZDE

Neke su čak i bogatije od muževa

Iako se u javnosti najčešće vezuju za svoje muževe koji su fudbaleri, veliki broj njihovih žena ima posao kojim se bave i koji im donosi pravo bogatstvo.

Neke su čak i bogatije od muževa, kao što je to slučaj sa Šakirom (Shakira) i Žerarom Pikeom (Gerard Pique), a britanski “The Sun” istražio je ko je od njih najbogatiji i koliko se proteže njihova “finansijska moć”.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam

Na prvom mjestu je Viktorija Bekam (Victoria Beckham), supruga Dejvida Bekama (David), koja je teška 360 miliona funti i koja se bavi modnom industrijom.

Navodno je u toj istoj industriji 2019. godine imala gubitak 15.9 miliona funti, zatim i novi udar zbog korone, ali se i dalje nalazi na samom vrhu.

Šakira

Šakira

Ovu atraktivnu kolumbijsku pjevačicu već smo spomenuli, a njena vrijednost je navodno 220 miliona funti. S druge strane, njen muž Pike je “težak” samo 30 miliona.

Šakira je u januaru prodala prava na svoje pjesme za paprenu sumu koja, doduše, nije otkrivena, ali je širom svijeta tokom karijere prodala 80 miliona ploča.

Kolin Runi

Kolin i Vejn Runi

Supruga Vejna Runija (Wayne Rooney) je na trećem mjestu sa cifrom od 14 miliona funti. A novac je navodno zaradila pametnim investiranjem novca koji je njen muž zarađivao tokom igranja fudbala.

Pisala je modne kolumne za poznate magazine, postala je čak i dječiji autor, a dosta novca je zaradila i prodavajući DVD snimke sa vježbama za bolju liniju.

Georgina Rodrigez

Georgina i Kristijano

Bogatstvo ljepše polovine Kristijana Ronalda (Cristiano) proteže se na sedam miliona funti, a ova španska manekenka najviše novca zaradi putem Instagrama. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 eura.

Postala je zaštitno lice odreženih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

Peri Edvards

Peri Edvards

Na petom mjestu se nalazi pop zvijezda Peri Edvards (Perrie Edwards), djevojka Aleksa Okslejd-Čejmberlena (Alex Oxlade-Chambelain), čije bogatstvo se procjenjuje na šest miliona.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close