Pak Rampart d.o.o. – Tvornica vafla i keksa

rampart-baner-page-01

Firma Pak Rampart d.o.o. osnovana je 1991. godine, sa 100% privatnim vlasničkim kapitalom. Od osnivanja firma bilježi konstantan rast u proizvodnji, a i u ostalim djelatnostima i jedan je od vodećih proizvođača u Bosni i Hercegovini.
Osnovna djelatnost firme je proizvodnja petit keksa, napolitanke, čajnih kolutića, čajnog peciva, slanih štapića, slanih pereca, šećer kocke. Pored proizvodnje firma se bavi i pakovanjem šećera i riže. Firma zapošljava tri inžinjera za tehnologiju prehrabmenih proizvoda.
Veoma važan faktor u uspješnom poslovanju naše firme čini izvoz u zemlje regiona i Evrope. Danas firma od ukupnog godišnjeg prihoda, iz vlastitog proizvodnog pogonaproizvoda, odnosi se na izvoz u procentu od 70% i ima stalnu tendenciju rasta. Zemlje u kojima su zastupljeni naši proizvodi su: Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Kosovo, Sjedinjene Američke Države i Australija.
Prehrambena industrija Pak Rampart je svoje poslovanje standardizovalou skladu sa priznatim Evropskim i Svjetskim standardima i posjeduje sljedeće certifikate Haccap, Halal, ISO 9001:2001 i trenutno se uvodi standard I.F.S pri čemu se ispunjavaju najstrožiji zahtjevi za postizanje visoke kvalitete.

KLIKNITE i pogledajte web prezentaciju tvornice keksa i vafla PAK Rampart Visoko – www.rampart.ba

rampart-baner-page-00

Pogledajte promo video firme PAK Rampart:

www.magazinplus.eu

Back to top button
Close
Close