Ovo su najbolji IT filmovi po izboru autora!

Svi mi volimo pogledati ponekad neki film, neko romantični, neko triler… A ako volite tehnologiju, spremili smo za vas neke filmove u vezi toga, sigurno da volite dok čitate ovo! Napisali smo i opis filmova kako bi shvatili šta se dešava u određenom filmu.

Her (2013)

Kratak opis: Usamljeni pisac razvija nesvakidašnju vezu s svojim novo kupljenim OS-om (operativnim sistemom) koji je dizajniran da korisniku pruži sve što mu je potrebno.

Ovaj film u HD rezoluciji sa odličnim zvukom + prevod BSH možete pogledati ovdje.

– Transcendence (2014)

Kratak opis: Transcendence je priča o poznatoj temi u znanosti 21. stoljeća, o razvoju umjetne inteligencije. Jedan od znanstvenika krene u vrlo opasan podvig kada se njegova savjest učita unutar platforme za umjetnu inteligenciju.

– Source Code (2011)

Kratak opis: Akcijski triler o vojniku koji se budi u tijelu od nepoznatog čovjeka i saznaje kako je dio misije kojoj je cilj pronalaženje bombaša u vlaku.

Ovaj film u HD rezoluciji sa odličnim zvukom + prevod BSH možete pogledati ovdje.

– The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003), The Matrix Revolutions (2003)

Kratak opis: Kompjuterski haker saznaje od misterijoznih pobunjenika istinu o njegovoj realnosti i o njegovoj ulozi u ratu protiv onih koji ga kontroliraju.

The Matrix Reloaded u HD rezoluciji sa odličnim zvukom + prevod BSH možete pogledati ovdje, a The Matrix Revolutions ovdje.

 TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard (2013)

Kratak opis: Dokumentarni film TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard, o osnivačima najpoznatijeg torent sajta “The Pirate Bay”.

Ovaj film u HD rezoluciji sa odličnim zvukom + prevod BSH možete pogledati ispod.

 Free to Play (2014)

Kratak opis: Profesionalni gameri (igrači video igara) se takmiče između za nagradu od  1,000,000 dolara na turniru koji bi mogao zauvijek promijeniti njihove živote.

Jeste li već neke gledali od ovih?

Autor: Haris Aščalić

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close