Otišli korak dalje: Ovo su filmovi u kojima su scene seksa stvarne

Redatelji i glumci su ponekad spremni na svašta kako bi u ime umjetnosti na film prenijeli prave emocije i što bolje ispričali priču, a neki glumci pristali su i na seks.

Izvor: 24sata.hr

Iako se ne radi o pornografiji, u nekim su filmovima spolni odnosi između glumaca pravi. Redatelji su željni na film prenjeti prave emocije, a to je najlakše ako one i jesu prave, a ne odglumljene.

Ovo su filmovi u kojima su glumci pristali na seks pred kamerama u ime umjetnosti.

Antikrist (2009)

Redatelj Lars von Trier pobrinuo se da cijeli film obiluje scenama seksa. To nije jedini njegov uradak u kojem je tražio od glumaca da imaju spolne odnose, ali je jedan od najpoznatijih. Radnja prati bračni par koji pokušava preboljeti smrt sina pa odu u kolibu u šumi gdje im se počnu događati neobične i mistične stvari. Glavne uloge imaju Willem Dafoe i Charlotte Gainsbourg.

Kaligula (1980)

Film Franca Rossellinija također je prepun stvarnih scena seksa zahvaljujući tome što je produkciju preuzeo osnivač časopisa ‘Penthouse’ Bob Guccione. U filmu je opisan život rimskog vladara Kaligule. Glavne uloge su imali Helen Mirren, Malcolm McDowell, Peter O'Toole, Teresa Ann Savoy i John Gielgud.

8mm 2 (2005)

Film je isprva imao naziv ‘Baršunsta strana pakla’, ali kada je Sony otkupio prava, preimenovao ga je u ‘8mm 2’. Redatelj je J. S. Cardone, a glavni glumci su Johnathon Schaech i Lori Heuring. Radnja se vrti oko diplomata i njegove zaručnice koji se u Budimpešti upuste u seks u troje, no, netko sve to snimi i ucjenjuje ih.

Ulaz u prazninu (2009)

Redatelj Gaspar Noe ispričao je priču iz perspektive mrtvog dilera čija je duša svjedok događaja, film je sniman je u prvom licu pa tako i scene seksa. Glavne uloge imaju Paz de la Huerta i Nathaniel Brown.

Krstarenje (1980)

Al Pacino je detektiv u filmu Williama Friedkina i traži serijskog ubojicu čije su žrtve homoseksualci. Zbog istrage zalazi u gay barove gdje scene seksa nisu glumljene.

Krtica (1970)

Vestern Alejandra Jodorowskog, originalnog naziva ‘El Topo’, spada u najčudnije filmove svih vremena. Redatelj je ujedno i glavni glumac u filmu koji je kritika zapadnog društva, a ima scena silovanja.

Pink Flamingos (1972)

Ova crna komedija Johna Watersa jedan je od najneobičnijih i najodvratnijih filmova svih vremena. Perverzija i eksplicitnih detalja u filmu koji prati život transvestita Divine , koji glumi samog sebe, ne nedostaje, a čak je i scena seksa u kojoj sudjeluje i kokoš stvarna.

9 orgazama (2004)

Radnja art romantične drame Michaela Winterbottoma prati devet pjesama devet različitih rock bendova. Film je od početka okarakteriziran kao kontroverzan jer obiluje scenama seksa između dvoje glavnih glumaca Kierana O'Briena i Margo Stilley.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close