Organiziran besplatni pregled dubokog i površnog venskog sistema u JU “Dom zdravlja” Visoko

U subotu 31.01.2015. godine u prostorijama JU “Dom zdravlja” Visoko organizovan je brzi skrining (pregled) dubokog i površnog venskog sistema.

Naime, menadžment JU “Dom zdravlja” Visoko je dogovorio saradnju sa Chicago Vein institutom Sarajevo, čiji su stručnjaci vršili besplatne preglede i savjetovanje za trideset pacijenata. Značaj organizovanja ovih pregleda je u tome što se isti inače ne obavljaju u JU “Dom zdravlja” Visoko, a čekanje za preglede ovakve vrste u Kantonalnoj bolnici Zenica je i po nekoliko mjeseci. Zbog iskazane potrebe i interesa naših pacijenata JU “Dom zdravlja” Visoko će i u narednom periodu planirati nastavak ove saradnje.

O klinici “Chicago Vein institute”

Chicago Vein Institute Sarajevo je klinika koja primjenjuje svjetske standarde u liječenju oboljelih vena sa najmodernijim metodama i najsavremenijom opremom. Metode su potpuno bezbolne i minimalno invazivne te pacijent odmah nakon tretmana može nastaviti sa svim aktivnostima. Iskusno osoblje trenirano u SAD po instrukcijama dr Mensura O. Šunje vodećeg flebologa u svijetu pruža iste uluge kojima se tretiraju pacijenti na vodećim klinikama širom svijeta. Dijagnostički i terapijski tretmani rade se sa vrhunskom i najmodernijom opremom, a garant kvalitete je garancija za urađene tretmane. Klinika se nalazi u Hotelu Radon Plaza Sarajevo, adresa: Džemala Bijedića 185, a sve informacije možete dobiti na tel. 033 942 252 ili mob. 062 075 211.

www.magazinplus.eu – Dom Zdravlja Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close