ONLINE CASTING za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models te pod pokroviteljstvom svjetski poznatog branda NIVEA, u periodu od 02.11.-04.11.2014 godine održaće se 33. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO jesen/zima 2014.

 

Abc Models Sarajevo, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizira modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele te zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling natjecanja. Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

 

Povodom predstojećeg najznačajnijeg modnog događaja 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, u toku je ONLINE CASTING – te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 16 – 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila na: abc.models.info@gmail.com

 

ONLINE CASTING za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo je u toku a rok za prijavu je 31.10.2014 godine.

 

Najboljima će se, pružiti prilika da rade revije na bh. sedmici mode u novembru 2014, ali i mogućnost da se predstave ino modnim skautima koji dolaze iz Francuske, Turske, Italije i Kine.

Inače, ovogodišnji vizual za najavu jedinstvenog BH modnog događaja 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, a koji će se održati od 2. do 4. novembra  2014 godine, osmislio je banjalučki dizajner Marko Feher. Zaštitno lice Nivea BH Fashion Week Sarajevo za 2014 godinu je mlada i uspješna Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ovoga puta nosi model od eko kože, što ovoj kampanji daje posebnu notu etičke mode.

Ovom prilikom zahvaljujemo se renomiranom brandu NIVEA, koji neprestano i kontinuirano podržava promociju novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca, dok s druge strane afirmiranim uspješnim BH kreatorima daje podršku u nastavku njihovog rada.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close